PNL Gorj a depus listele pentru parlamentare

0

Partidul Național Liberal Gorj a depus miercuri, la BEJ, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare, programate în data de 6 decembrie. „Sunt sigur că echipa PNL este cea mai bună din județul Gorj”, a spus Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.
Vîlceanu deschide lista PNL la Camera Deputaților, fiind urmat de Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Iulian Popescu, antreprenor și consilier județean, Dinel Fumărel, om de afaceri, Denisa Șuță, director al Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, Sorin Iovan, director în Complexul Energetic Oltenia și Robert Răduțoiu, președintele organizației de tineret a PNL Gorj.

La Senat, lista este deschisă de Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, om de afaceri, Robert Dorin Filip, primarul orașului Rovinari, Aura Obrocea, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și Constantin Dumitrescu, președintele organizației persoanelor de vârsta a treia din PNL Gorj.
„Sunt oameni cu rezultate profesionale, în privat, dar și în administrație, oameni care cunosc problemele Gorjului și care vor putea contribui la îmbunătățirea cadrului legislativ.
Cred că putem câștiga aceste alegeri și pentru prima dată după Revoluție, județul Gorj să aibă un alt parcurs, sub o guvernare liberală la București. Cred că aceste luni de guvernare liberală au demonstrat că Guvernul PNL își dorește dezvoltarea județului Gorj, care a reușit să rezolve probleme vechi de ani de zile în Gorj. Vorbim de sprijinul oferit CE Oltenia ori asigurarea unor finanțări importante pentru investiții în infrastructură cum este podul de la Lainici ori șoseaua Transalpina, centura Târgu Jiului sau modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu”, a spus Vîlceanu.