Petrecere spartă de polițiști. 19 persoane, amendate!

0

Petrecere, sâmbătă noaptea, la o pensiune din comuna Dănești. Polițiștii au dat iama și au aplicat amenzi de peste 6.000 de lei.

În noaptea de 1/2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că la o pensiune de pe raza comunei Dănești se ascultă muzică la intensitate ridicată. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că în incinta localului se află în desfășurare  un eveniment privat la care participă mai multe persoane”, anunță IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit identitatea participanților, fiind sancționate contravențional 19 persoane conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19,  cu amendă în valoare totală  de 6.800 lei, iar alte două persoane au fost sancționate pentru  nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare totală de 600 de lei.