Peste 420 de km de drumuri județene modernizate

3

Consiliul Județean Gorj a modernizat peste 420 de km de drumuri județene! Investițiile continuă cu încă un obiectiv extrem de important pentru Gorj!

Consiliul Județean Gorj a depus, în vederea finanțării din Fonduri Europene, un nou proiect pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Gorj.
Astfel, drumul județean DJ 662, care leagă localitățile Brănești, Aninoasa, Săulești, Vladimir, Licurici și Hurezani de principalele zone economice și sociale ale județului Grj, va fi finanțat în cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, cu o sumă de peste 165 milioane de lei (aproximativ 33 milioane de euro). Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Drumul DJ 662, cu o lungime de 39,194 km, reprezintă o conexiune vitală între DN 66 și DN 6B, având un impact major asupra localităților traversate.
Prin implementarea acestui proiect, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, își propune să: îmbunătățească accesibilitatea localităților la rețeaua europeană TEN-T; faciliteze mobilitatea regională, conectând șase comune la rețeaua europeană.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ
– Executat de SC Obiectiv Mass Media SRL
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002