O nouă creșă la Rovinari

2

Noua creșă din orașul Rovinari își deschide porțile de luni, 7 septembrie. În prima fază, până la începerea noului an școlar, la creșă vor veni doar copiii înscriși în anii anteriori, urmând ca din 14 septembrie să poată fi aduși și copiii înscriși anul acesta.

„Am aruncat o ultimă privire la noua unitate și am discutat cu personalul de acolo. Toate detaliile sunt puse la punct, astfel încât cei mici să fie primiți în cele mai bune condiții și în cea mai mare siguranță.

Vreau să vă spun că unitatea corespunde tuturor normelor, sanitare și de siguranță, dar și celor mai noi reguli impuse de actualul context epidemiologic.

După cum puteți vedea și în poze, toate dotările, de la mobilier, instalații sanitare, dotările cabinetului medical și până la mobilierul și dotările din bucătărie sunt noi și dintre cele mai moderne”, a declarat primarul Robert Filip.

Creșa a fost realizată cu bani de la bugetul local, peste 430.000 de lei, și a fost amenajată pe locul fostei Cantine Sociale, serviciu care implica un efort bugetar de peste 900.000 de lei anual.

„În planul nostru de investiții, ca și priorități, la capitolul educație, se numără construirea unei creșe și a unui After School”, a mai anunțat Filip.