La volan, fără permis

2

Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Polovragi, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada Cotiso, din comuna Polovragi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

Tot vineri, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au  depistat în flagrant un bărbat, de 46 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un vehicul pe DE 79, fără a poseda permis de conducere si fără ca acesta sa fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Tot fără permis a fost prins și un bărbat, de 45 de ani, din comuna Fărcăşeşti, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirilor, din orașul Rovinari.

Șoferii s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.