Incendiu de la o țigară. A suferit arsuri grave

Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Bălești, satul Tămășești. Un bărbat, de 65 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe circa 40% din suprafața corpului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta la una dintre încăperile constructiei.

Din păcate, un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe aproximativ 40% din suprafața corpului.
„Concomitent cu acordarea primului ajutor calificat s-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu-Jiu. Au ars bunuri care se aflau în încăperea casei, cauza probabilă fiind fumatul, o țigară lăsată la întâmplare”, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.