Pandurii nu mai e pe ultimul loc

Pandurii a trecut, pe propriul teren, cu 1-0 de Unirea Slobozia, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2, și a depășit Aerostar Bacău în clasament.

Singurul gol al partidei de la Târgu Jiu a fost marcat de Maurice Sylla, în minutul 70. După acest succes, gorjenii au părăsit ultimul loc al clasamentului și s-au apropiat la două puncte de CSM Slatina.

Veneam după alte trei meciuri bune, în care nu am pierdut (n.r. – cu Aerostar Bacău, ASU Politehnica și SCM Gloria Buzău, toate terminate la scorul de 1-1). Lucrul acesta ne-a dat moral, încredere şi cred că am meritat să câştigăm. Am avut o atitudine corespunzătoare, am alergat, am stat foarte bine în teren şi nu le-am dat spaţii pe faza defensivă. Suntem tot mai omogeni, şi acest lucru mă bucură. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine. Am câştigat o primă bătălie, trebuie să rămânem modeşti, cu capul pe umeri, pentru că trebuie să câştigăm meci de meci. Cu ajutorul lui Dumnezeu, Pandurii o să redevină ceea ce a fost”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.