CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu, în Cupa României

Noul sezon baschetbalistic din România începe pe 17 octombrie și va fi deschis de Cupa României. CSM Târgu Jiu a fost repartizat în Grupa C alături de CSU Sibiu, SCM Timişoara și CSO Voluntari. Partidele vor avea loc la Sibiu, în perioada 17-20 octombrie.

„CSM Târgu Jiu va juca primul meci din Grupa C în compania echipei care organizează turneul, BC CSU Sibiu. Partida se va disputa, sâmbătă, 17 octombrie. Duminică, pe 18 octombrie, CSM Târgu Jiu va da piept cu SCM Timișoara. Luni va fi zi de pauză, iar marți, 20 octombrie, gorjenii se vor confrunta cu CSO Voluntari”, anunță site-ul CSM Târgu Jiu.

Grupa A – U BT Cluj-Napoca, Dinamo Știința București, BCMU Argeș Pitești și CSM Galați
Grupa B – CSM Oradea, Steaua București, SCM Craiova, Athletic Constanța și CSM Miercurea Ciuc
Grupa C – CSU Sibiu, SCM Timișoara, CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu.

Meciurile din Grupa A se vor desfășura în Arena de Baschet din București, partidele din Grupa B se vor disputa în Arena “Antonio Alexe” din Oradea, iar jocurile din Grupa C sunt programate în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, în perioada 17-20 octombrie.

Pe durata turneelor se vor aplica toate normele prevăzute în Ordinul comun MTS și MS, nr. 1219, precum și regulile impuse prin Protocolul medical FRB și Regulamentul Specific al Cupei României, masculin.

Ținând cont de sistemul competițional, în Final 8 Cupa României, masculin, sezonul 2020-2021, se vor califica primele două clasate din fiecare serie preliminară, precum și cele mai bune două echipe de pe locurile 3.