Gorj: Percheziții! Au furat peste 100.000 de produs petrolier, în miez de noapte

1

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în orașul Târgu-Cărbunești și localitățile Albeni, Prigoria și Dănești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt de produse petroliere din conducte.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bănuiții ar fi utilizat instalații artizanale, cu ajutorul cărora ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport ce aparțin unei societăți comerciale din orașul Țicleni.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 100.000 de litri de produs petrolier.

6 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului Ruiter, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroului pentru Protecția Animalelor, Biroului Siguranța Școlară, Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secției 8 Poliție Rurală Stoina – I.P.J. Gorj.