Fostul polițist Caragea, agresat pe o uliță din Scoarța

8

Viorel Salvador Caragea, fostul comandant al Poliției Gorj, denumit ,,polițistul lui Ponta”, în prezent membru AUR, a fost agresat pe o uliță din comuna Scoarța.

,,Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag material lemnos din curtea școlii, situată în satul Budieni, și se manifestă agresiv.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce apelantul se afla în zona Școlii Budieni, din comuna Scoarța, și înregistra audio-video cu telefonul personal, cum mai multe persoane încărcau, într-o camionetă, material lemnos din curtea școlii, ar fi fost lovit peste antebrațe, cu palmele, de un localnic de 53 de ani și de ginerele acestuia, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, moment în care telefonul personal i-a căzut pe sol, spărgându-i-se folia protectoare.

Din verificări s-a stabilit că materialul lemnos era încărcat de un bărbat, din municipiul Târgu Jiu, pentru a-l reloca tot în curtea școlii, din dispoziția primarului comunei Scoarța.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe și distrugere”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Viorel Caragea a depus numeroase reclamații împotriva conducerii Primăriei Scoarța, dar primarul localității susține ca toate sesizările au fost infirmate și că vrea să îl tragă la răspundere pe Caragea.