Fată de 15 ani, agresată într-o stație de autobuz din Târgu Jiu

2

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de către o tânără de 15 ani, din orașul Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-o stație de autobuz de pe raza municipiului Târgu-Jiu a fost agresată fizic de un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu.

„Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că față de tânărul de 19 ani a fost emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Tărgu-Jiu, prin care i se interzicea acestuia să se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de tânăra de 15 ani.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de tânărul de 19 ani, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenițare, lovire sau alte violențe și nerespectare a măsurilor privind încălcarea ordinului de protecție.

La data de 10 decembrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.