Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va juca meciuri de baraj pentru menținerea în Liga Florilor

16

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va juca baraj pentru menținerea în Liga Florilor, după ce a pierdut, în deplasare, meciul din ultima etapă din Liga Florilor Mol, cu Dunărea Brăila, scor 24-43.

CSM Târgu Jiu a încheiat pe locul 11 în Liga Florilor, loc ce duce la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor, asta și pentru că echipa din Cisnădie a reușit să facă egal pe terenul formației Rapid București.

În urma rezultatelor înregistrate în ultimele etape, CSM Târgu Jiu nu a putut evita locul 11 ce duce la baraj. Gruparea gorjeană se pregătește acum să treacă prin emoțiile barajului, acolo unde se va confrunta cu CSM Deva, CS Activ Prahova Ploiești și HC Zalău. Conform regulamentului FRH, turneul de menținere/promovare în Liga Florilor se va desfășura în perioada 24-26 mai. La barajul de promovare, echipele vor juca în turneu, după sistemul „fiecare cu fiecare”. Primele două clasate la turneul de baraj vor promova / rămâne în Liga Florilor. Astfel, conform regulamentului FRH, CSM Târgu Jiu va juca primul meci cu Activ Ploiești, apoi cu CSM Deva și în ultima zi a turneului, cu HC Zalău. Locația turneului urmează a fi stabilită în zilele următoare.