Dată dispărută de către soț

0

O femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Dănciulești, a fost dată dispărută de către soț. „În seara zilei 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Dănciulesti, cu privire la faptul că soția sa, Lupu Atena, de 48 de ani, cu același domiciliu, a plecat voluntar de la domiciliu cu un autobuz ce efectuează curse de transport în comun pe itinerariul Dănciulesti – Craiova și nu a mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Gorj.

Potrivit poliției, bărbatul a însoțit-o pe soție la stația de autobuz, văzând când aceasta s-a urcat într-un autobuz care se deplasa spre municipiul Craiova. Femeia este cunoscută cu probleme de sănătate și plecări frecvente de la domiciliu.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colanți de culoare neagră spre gri, bluză cu mânecă scurta de culoare frez, o geacă de culoare verde și încălțată în adidași de culoare neagră din pânză și pe cap purta o banderolă de culoare roșie, având asupra sa o geantă de culoare neagră.

Semnalmente –  înălţime de 1,70 m, greutate 95 kg, ochii căprui, păr negru împletit, constituţie atletică.

Persoanele care pot oferii informații care să conducă la identificarea femeii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.