CSM Târgu Jiu vinde abonamente pentru Liga Florilor şi Cupa României

3

Abonamentele pentru noul sezon handbalistic al CSM Târgu Jiu se pun în vânzare de astăzi. CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor și bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

 

Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 200 de lei – acces general şi 500 de lei în zona VIP, atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât şi pentru partidele din Cupa României. Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în zilele de 16, 17 şi 18 august 2023.

CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor și bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la prețul de 15 lei, pentru adulţi, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, preţul unui bilet este de 5 lei. Accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copiii cu vârsta de până la 5 ani vor avea accesul gratuit.