Contre politice. Vîlceanu așteaptă scuze de la Cosmin Popescu

8

Mai multe proiecte de care au nevoie comunitățile din Gorj au fost incluse pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții și urmează să fie finanțate, a anunțat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

„PNL a inițiat un program pentru drumuri de interes local, accesat și de cei din Gorj. Guvernul PNL finanțează mai multe drumuri de interes local, fără a se tine cont de culoarea politică a primarilor, inclusiv un drum județean. Îi solicit lui Cosmin Popescu să-și ceară scuze public pentru minciuna și lipsa de bun-simț de care a dat dovadă când a declarat că șantajez primarii cu proiecte finanțate prin Compania Națională de Investiții”, a anunțat Vîlceanu.

Deputatul liberal mai spune că președintele CJ Gorj dă dovadă „de cel puțin ipocrizie, lăudându-se cu un proiect finanțat de Guvern, după ce acum câteva zile susținea că sunt puse presiuni pe primari pentru finanțarea proiectelor”.

Joi, Consiliul Județean Gorj a anunțat că drumul județean 671, ce traversează localităţile Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, urmează să fie reabilitat cu bani de la guvern. „În urma solicitării transmise de Consiliul Județean Gorj către Compania Națională de Investiții, obiectivul „Reabilitare drum judeţean 671, ce traversează localităţile (DN 67D) Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, Județul Gorj” a fost inclus în lista-sinteză de investiţii din cadrul subprogramului „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS), aprobată prin ordin de ministru în data de 19.08.2020”, a precizat Consiliul Județean Gorj.