Constantin Necula revine la Târgu Jiu

1

Părintele Constantin Necula revine la Târgu Jiu sâmbătă, 24 iunie, cu ocazia Zilei Iei. Autoritățile au pregătit un program cultural cu prilejul acestei sărbători. Cetățenii vor lua parte la activități menite să aducă în prim-plan bogăția și frumusețea tradițiilor noastre autentice.

“Dragi prieteni,

Ziua Iei se apropie cu pași repezi și vă invit să fiți alături de echipa Consiliului Județean Gorj la un eveniment cultural absolut captivant. Sub titlul “Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești”, acest eveniment promite să aducă în prim-plan bogăția și frumusețea tradițiilor noastre autentice. 🌸🇷🇴 Avem un invitat special: Pr. Conf. Univ. CONSTANTIN NECULA, care ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic. 🙏📚 Însă pentru a începe acest eveniment într-o notă muzicală de excepție, vom asculta în deschidere concertul oferit de “Lyra Gorjului”. 🎶🎻 Așadar, vă invit să vă rezervați agenda pentru sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 19:00. Locul în care se va desfășura toată această magie culturală este Parcul Coloanei Fără Sfârșit, din Târgu-Jiu. În mijlocul naturii, vom păși în lumea fermecată a tradițiilor și a simbolurilor noastre dragi. 🌳🌺 În cazul în care vremea nu ne va fi prietenoasă, nu trebuie să vă faceți griji. Evenimentul va fi relocat la Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi, 24 iunie 2023, ora 19:00. Astfel, ne vom bucura în continuare de experiența acestui eveniment extraordinar, indiferent de condițiile meteorologice. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de entuziasm să celebrăm împreună Ziua Iei, să ne conectăm la rădăcinile noastre și să fim mândri de moștenirea noastră culturală.

P.S. Nu uitați să vă aduceți prietenii și familia alături de voi. Cu cât suntem mai mulți, cu atât atmosfera va fi mai plină de viață și mai memorabilă! 👨👩👧👦 Vă aștept cu drag! ️”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.