Cine recrutează șefii CE Oltenia

0

Complexul Energetic Oltenia a desemnat o firmă specializată pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere. Este vorba de selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi a membrilor Directoratului, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011  privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publiceaprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016

„În urma derulării şi atribuirii procedurilor de achiziţie, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a încheiat contracte de servicii cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L. având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A și servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Directoratului Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016”, a comunicat CE Oltenia.

Între Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Fox Management Consultants S.R.L. nu au mai existat relații contractuale până în prezent.