Ce scor va avea PSD la alegerile locale

1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a făcut calculele pentru alegerile locale și spune că PSD va avea cel mai mare număr de aleşi din România.

“PSD va rămâne cel mai mare partid din ţară. Scorul PSD va fi cu 3 în faţă şi va avea cel mai mare număr de aleşi din România. Această campanie condusă de preşedintele Iohannis nu a avut efectul pe care şi l-a dorit”, a spus Marcel Ciolacu.

Cât despre alegerile din 27 septembrie, Ciolacu spune acestea sunt nişte alegeri atipice. “Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor. Prioritățile și îngrijorările românilor sunt cu totul și cu totul altele, sunt legate de școli, de pandemie, de criza economică și de șomajul alarmant. Eu am mers în interiorul organizaților PSD, și la Timiș și la Hunedoara, și la Caraș, și la Gorj, candidații sunt determinați. Anumite zone au niște realizări administrative impresionante. Nu este un apetit la români în acest moment politica propriu-zisă. Este o campanie atipică categoric dar este o campanie pentru locale, întodeauna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide”, a mai precizat Marcel Ciolacu.