Casting pentru vocea care va interpreta Imnul Capitalei Tineretului

0

Târgu Jiu – Capitala Tineretului 2023 organizează un casting pentru alegerea vocii care va intona imnul Capitalei. Organizatprii programului așteaptă tinerii interesați să se prezinte vineri, 19 mai, la Centrul de Tineret FJTG (vis-a-vis de Casa de Cultură). Vârsta maximă pentru participare este 35 de ani, iar organizatorii caută o persoană de sex masculin.

“Vă aşteptăm vineri, 19 mai (ora 12:00) sau sâmbătă, 20 mai (ora 11:00), la Centrul de Tineret FJTG (vis-a-vis de Casa de Cultură) pentru a găsi împreună vocea care va răsuna în tot oraşul, anul acesta.

Venim cu o super veste! Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023 are un imn! Un imn care să ne reprezinte oraşul şi toţi locuitorii acestuia.

Astfel, vă lansăm şi vouă o provocare. Pentru că vrem să implicăm tinerii în fiecare activitate pe care o desfăşurăm, organizăm un CASTING pentru a alege vocea care să interpreteze imnul Capitalei.

Aşadar, căutăm un băiat, cu potenţial care să îşi dorească să ia parte la acest proiect. Vârsta maximă pentru participare este 35 de ani.

Participanţii işi vor pregăti un cântec, pe care îl vor interpreta în faţa juraţilor.

Pentru întrebări – ne puteți scrie pe pagini.”, au declarat organizatorii.