Arhitectul Corneliu Răducan Morega și-a lansat oficial candidatura la Primăria Târgu Jiu

0

Arhitectul Corneliu Răducan Morega, președintele USR Târgu Jiu, a fost lansat oficial drept candidat la Primăria municipiului Târgu Jiu, din partea Alianței Dreapta Unită.

Acesta a spus că a decis să candideze pentru că municipiul Târgu Jiu a ajuns la cel mai de jos nivel din istorie: „M-am decis să candidez la Primăria municipiului Târgu Jiu pentru că varianta de acum a municipiului Târgu Jiu este cea mai proastă din istorie. Nu cred că vreodată municipiul a fost în așa hal de neîngrijit și a fost un haos așa de mare în trafic. Nu cred că vreodată în istoria orașului nostru au fost așa de mulți bani aruncați pe investiții inutile și aici mă refer în primul rând la acest sistem de semaforizare a traficului. S-au cheltuit 6,5 milioane de euro. S-au cheltuit bani pe investiții realizate extrem de prost, cum sunt modernizarea Căii Eroilor sau Parcul din zona Narciselor-Calea București, un parc total inutil“.

Lista de candidați la Consiliul Local va fi prezentată în această lună.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a spus că arhitectul Corneliu Răducan Morega și-a pus amprenta pe multe construcții importante de la nivelul orașului Târgu Jiu: „Târgujienii au de ales între un primar care a dezamăgit și un arhitect care a construit o serie de proiecte în Târgu Jiu la propriu, un arhitect care vine în fața d-voastră cu un proiect de a construi la Târgu Jiu cu ceea ce orașul lui Brâncuși merită să primească. Nu există niciun dubiu cu privire la integritatea profesională și morală a lui Corneliu Răducan Morega“.