Anunț pentru gorjeni. Un nou serviciu online la Fisc

3

Contribuabilii gorjeni se pot programa online pentru întâlnirea cu un inspector fiscal, cât şi pentru identificarea vizuală on-line pentru aprobarea înregistrării în Spaţiul Privat Virtual, anunţă ANAF.

Serviciul de programări online este o disponibil pe site-ul www.anaf.ro, la rubrica Servicii online, poziţia 5.

Serviciul de programare online este pus la dispoziţia contribuabililor pentru aspecte ce nu necesită timp îndelungat de soluţionare, timpul alocat fiecărei programări fiind de maximum 30 de minute.

În cazul în care contribuabilii întârzie sau nu se prezintă conform programării, aceştia vor fi preluaţi în limita timpului ce le-a fost alocat (în intervalul celor 30 de minute, conform programării).

Accesul oamenilor va fi permis numai după ce li s-a luat febra şi doar dacă aceştia poartă mască de protecţie (care să acopere gura şi nasul).

„Precizăm că, pentru primirea contribuabililor pe bază de programare, în incinta unităţilor fiscale sunt amenajate încăperi dedicate, de regulă în apropierea punctelor de acces în sedii, astfel încât să se limiteze pe cât posibil contactul dintre vizitatori si personalul ANAF. De asemenea, la nivelul fiecărui sediu ANAF au fost organizate sensuri de intrare/ieşire dedicate acestor spaţii, precum şi montarea de indicatoare privind păstrarea distanţei de doi metri”, transmite ANAF.