A fost semnat Ordinul de ministru pentru modernizarea și dotarea Casei de Cultură a municipiului Târgu Jiu

7
A fost emis Ordinul de ministru pentru modernizarea și dotarea Casei de Cultură a municipiului Târgu Jiu.
Anunțul a fost făcut de către Victor Banța, secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării: „Ordinul de ministru pentru Reaprobarea investiției de „Reabilitare, modernizare și dotare a Casei de Cultură a municipiului Târgu Jiu” a fost semnat azi de ministrul dezvoltării, dl. Adrian Veștea.
Așadar, o poveste de succes a renăscut din haosul erorilor anterioare ale unui „primar“!
TREI ani de întârziere și munca echipelor din DOUĂ instituții – Prețul greșelilor unui singur om.
Acest proiect, pe care l-am aprobat în luna august 2020, ar fi trebuit să se fie gata și să aducă o schimbare în bine a comunității noastre încă din toamna anului 2023 dar a fost îngreunat de greșeli monumentale ale echipei actualului primar.
Eroarea critică ce a fost comisă încă de la început a constat în ignorarea a aproape jumătate din suprafața clădirii (1755 mp). Proasta realizare unei documentații de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI/SF), în care dl. primar a livrat soluția de „a nu face nimic”, a fost un obstacol și nu un ghid.
Rezultatul? Peste 3 ani de întârziere, costuri crescute și munca unor oameni implicați în reabilitarea proiectului, provocări pe care le-am gestionat cu atenție și rigurozitate timp de peste 2 ani.
Azi, investiția a fost reaprobată fiind o mărturie a determinării noastre de a face din „Casa de Cultură” un sui-genreris „Palat al Culturii” pentru toți gorjenii.
A fost o provocare să depășim obstacolele și greșelile trecutului, însă această experiență ne-a întărit determinarea de a crea ceva cu adevărat special.
Sunt mândru că fac parte din această echipă care nu ezită să livreze proiecte viabile pentru comunitatea noastră“.