A comis-o de două ori! Șofer reținut pentru 24 de ore

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut, luni, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Polovragi, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 19 septembrie a.c., bărbatul  ar fi condus un autoturism pe strada Scorilo, din comuna Polovragi,  fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, având o concentrație de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 5 septembrie a.c., bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Cotiso, din comuna Polovragi, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, având o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

În cursul zilei de marți, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere corespunzătoare.