A comis două furturi în aceeași zi

2

Polițiștii din Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din comuna Livadia, județul Hunedoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

O tânără de 23 de ani a anunțat poliția despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, situată pe strada Victoriei, din localitate, o persoană necunoscută ar fi pătruns în vestiar, de unde i-ar fi sustras dintr-un rucsac un portofel în care tânăra avea suma de 200 lei, carduri bancare și documente personale.

Persoana vătămată a formulat plângere cu privire la infracțiunea de furt, aceasta constituindu-se parte civilă cu suma de 300 de lei.

De asemenea, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla la serviciu, în incinta unui hotel, din municipiu, același bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Livadia, județul Hunedoara, ar fi pătruns în recepția hotelului, unde, profitând de neatenția sa și sub pretextul că dorește să vadă o cameră, i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 720 lei.

Persoana vătămată a formulat plângere scrisă cu privire la infracțiunea de furt, aceasta constituindu-se parte civilă cu suma de 3.200 lei.