𝐏𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐏𝐍𝐋 𝐆𝐨𝐫𝐣

3

Primarii din patru localități gorjene s-au alăturat echipei liberale și și-au manifestat dorința de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024. Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, primarul comunei Prigoria.

“Mihai Calotă este primar cu o experiență de peste 20 de ani în administrație, este iubit de comunitate și, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj.

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboși și a reușit să obțină finanțare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localității.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanțare europeană, cât și proiecte prin programele naționale de finanțare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câștigat alegerile la Ionești.

Lucian Goață este un primar ambițios care a reușit să obțină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau școli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa.

Conducerea PNL Gorj le urează bun venit noilor colegi și își manifestă deschiderea față de orice gorjean de bună credință care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității sale și a județului Gorj.”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Gorj.