USMO, asociat cu numele la Pandurii Târgu Jiu

Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean, a explicat că stadiul realizării bugetului pentru clubul Pandurii Târgu Jiu e același de aproape o lună. Doar Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean au anunțat cum vor contribui la constituirea bugetului, un lucru imperativ pentru avizarea dosarului de licențiere a clubului pentru noul sezon.

Curios este faptul că USMO, deși nu a achitat contribuția către clubul gorjean, în calitatea de asociat pe care o are, nici nu se complică să tranșeze situația. Până acum, cotizația anunțată, dar neachitată, era de 100 de mii de lei.

500 de mii de lei vor veni de la Consiliul Județean. Banii vor fi investiți în activitatea Centrului de Copii și Juniori ai clubului. Primăria Târgu Jiu va cheltui 300 de mii de lei. Cu această sumă vor fi achitate cheltuielile de la Drobeta Turnu Severin, stadion devenit a doua casă pentru Pandurii, până când va fi gata arena de la Târgu Jiu. Noul Complex Sportiv ar trebui să fie inaugurat în această primăvară.

Lasă un răspuns