Udrea: Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că în interiorul DNA se fac în continuare presiuni în dosarele în care este acuzată.

„Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine. Mâine, o să fiu prezentă pentru o declarație într-un dosar mai vechi, în dosarul pe care l-a instrumentat doamna procuror Iorga Moraru, care ne-a povestit în mod public ce presiuni s-au făcut împotriva dânsei pentru a mă reține, în situația în care nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului. Eu sunt convinsă că, nu numai dosarul acela, toate dosarele pe care dânsa le-a instrumentat la adresa mea s-au făcut sub o presiune imensă. Sunt procurori din interior care vin și recunosc că au fost supuși unor presiuni pentru a face dosare, așa se explică această frenezie a doamnei Kovesi în a formula acuzații și a întocmi dosare pe numele Elenei Udrea”, a susținut fostul ministru.

Declarația a fost dată la Curtea de Apel București, unde a avut loc un nou termen în cameră preliminară în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din anul 2009.

Lasă un răspuns