Trei accidente pe șoselele din Gorj, în 12 ore. O tânără a murit

Zi neagră pe șoselele din județul Gorj! În mai puțin de 12 ore, au avut loc trei accidente de circulație. O tânără, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața, iar alte patru persoane, printre care și un copil, au ajuns, de urgență, la spital, cu mai multe răni. Polițiștii au deschis dosare penale și avertizează șoferii să circule cu prudență.

Fata este nepoata primarului din Drăguțești. Ea a pierdut controlul volanului și a rămas încarcerată. Pompierii au ajuns la fața locului cu mai multe autospeciale, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru tânără.

Un alt accident s-a produs și Drăguțești. O manevră greșită a băgat în spital un copil de opt ani și pe tatăl său după ce șoferul unui BMW s-a angajat într-o depășire periculoasă. Drumul recent reabilitat îi face pe șoferi să apese prea tare pedala de accelerație.

Acestea nu au fost singurele incidente grave produse pe șoselele din județul Gorj în ultimele ore. La Câlnic, alte două mașini s-au ciocnit violent și două persoane au ajuns, de urgență, la spital, pentru îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns