Teatrul Național Radiofonic deplânge moartea marii actrițe Stela Popescu

Teatrul Național Radiofonic deplânge moartea marii actrițe Stela Popescu, evidențiind că aceasta a avut o carieră artistică prodigioasă și o remarcabilă activitate radiofonică.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri AGERPRES de Radio România, Stela Popescu a interpretat zeci de roluri memorabile, personaje de prim-plan din dramaturgia națională și universală și va rămâne „una dintre prezențele excepționale la microfonul Teatrului Național Radiofonic”.

„Doamna Stela Popescu va rămâne una dintre prezențele excepționale la microfonul Teatrului Național Radiofonic, în pleiada de mari actori care au însuflețit, de-a lungul deceniilor, spectacolele sonore și emisiunile de divertisment. Cu un farmec inegalabil, cu un temperament cuceritor, cu o voce inconfundabilă, actrița Stela Popescu a abordat, la Radio, tipologii artistice de facturi deosebite, care au căpătat viață, emoție, contur, prin talentul său aparte, prin marea disponibilitate a mijloacelor artistice, prin capacitatea de a conferi culoare și autenticitate celor mai diverse stări, situații și întâmplări”, subliniază sursa citată.

Lasă un răspuns