Ședință de Consiliu Local cu scandal și amenințări cu demisia

Scandalul cailor lăsați liberi pe străzi ia amploare! În ședința de Consiliu Local de astăzi, consilierii locali l-au pus la zid pe directorul Edilitara, Alexandru Zaharia. Fără să cunoască exact regulamentul funcționării acestei instituții, aleșii i-au reproșat lui Zaharia că nu se ocupă de problema cailor care se plimbă pe stradă și i-au cerut demisia. De partea cealaltă, directorul Alexandru Zaharia le-a explicat consilierilor că angajații săi nu pot lua caii de pe stradă fără un proces verbal întocmit de polițiștii locali. În caz contrar, proprietarii animalelor l-ar acuza de furt și l-ar putea acționa în judecată.

Zaharia a explicat, în ședința de Consiliu Local, că este dispus să renunțe la funcția de conducere de la Edilitara dacă se va dovedi că nu și-a făcut treaba. Mai mult, le-a sugerat consilierilor să modifice regulamentul Edilitara și este dispus să ridice caii și fără polițiștii locali.

Problema cabalinelor care sunt lăsate nesupravegheate pe drumurile publice a fost repusă pe tapet în urma unui accident mortal de circulație, petrecut pe strada Narciselor din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns