Scandal într-un bar. Un târgujian, bătut de doi tineri beți

Un bărbat de 34 de ani, din Târgu Jiu, a sunat la 112 să anunțe că, în timp ce se afla în incinta unui local de alimentație publică din municipiul Târgu-Jiu, a fost agresat fizic de două persoane pe care nu le cunoaște.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit identitatea agresorilor, doi tineri de 25 și 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care în urma unor discuții contradictorii, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic pe apelant, provocându-i mai multe leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Gorj. Ulterior au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar  pentru o perioada de 60 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii publice, transmit polițiștii.

Lasă un răspuns