Propunere pentru Grigoraș: „Salariu de 1500 de euro brut lunar!”

Ședință cu scântei, seara trecută, la Pandurii. Cei doi administratori ai clubului au prezentat soluțiile lor pentru ca gruparea de fotbal să evite falimentul anul viitor. Cea mai proastă veste a primit-o antrenorul Petre Grigoraș. A fost sunat să i se propună un salariu de 1500 de lei brut lunar. Contractul lui Grigoraș mai este valabil un an și jumătate și prevedea o leafă lunară de 7500 de euro. A fost o umilință pentru mine și cred că s-a dorit înlăturarea mea de la club, a declarat Petre Grigoraș, la Radio Târgu Jiu.

Prima măsură stabilită la ședința de seara trecută de la Pandurii Târgu Jiu a fost stabilirea plafonului salarial. Contractele la echipa de fotbal Pandurii vor fi între 500 de euro şi 2.000 de euro lunar. Totodată, cei doi administratori au făcut un proiect de buget care să acopere toate cheltuielile de funcţionare a echipei până la data de 30 iunie 2017.

S-a mai decis ca o parte din maşinile ce aparţin clubului să fie scoase la vânzare pentru a se mai acoperi din cheltuielile de la club, dar şi pentru achitarea unor restanţe. Şi terenul deţinut de CS Pandurii pe centură va fi scos la vânzare, suprafaţa ce va fi vândută fiind de 20.000 de metri pătraţi.

În prezent, Grigoraş avea un contract de 7500 de euro lunar, astfel că noua propunere contractuală este una foarte mică pentru a-l convinge pe tehnician să continue pe banca tehnică a gorjenilor.

Iar în spatele tuturor deciziilor care se iau la nivelul clubului, în acest moment, ar veni direct de la fostul președinte Marin Condescu. Asta pentru că administratorul special Marin Golea nu este decât o marionetă în mâinile fostului președinte al grupării de fotbal.

Oficial, Marin Condescu nu poate reveni pe nicio funcție la Pandurii până când nu se definitiva procesul în care este judecat pentru devalizarea clubului.

Lasă un răspuns