Pandurii ar putea juca la Mediaș meciul cu Dinamo, programat pe teren propriu

Dinamo a invitat Pandurii să joace meciul de duminică pe Național Arena, susținând că sunt gata să suporte și închirierea stadionului, chiar dacă nu câinii sunt gazdele. Marin Condescu nu a acceptat însă oferta celor de la Dinamo. Până la această oră, nu se știe unde va juca Pandurii. Cert este că Meciurile CSU Craiova – Gaz Metan și Pandurii- Dinamo se vor juca în ultima etapă la aceeași oră, însă doar o singură formație va putea juca pe teren propriu la Severin.

„Dacă Pandurii sunt de acord cu Național Arena sau pe Dinamo, suntem perfect de acord să schimbăm orașul de disputare a partidei. Noi vrem la București, depinde ce vor și ei”, a comentat Ionel Dănciulescu.

Deși dinamoviștii i-au invitat să joace partida directă pe Arena Națională, Marin Condescu, președintele Pandurilor, susține că și-ar dori să joace partida la Mediaș.

„Ne omorâm cu ultima etapă pentru că se aglomerează lucrurile. Noi avem al doilea stadion la U Cluj, dar e închis pentru meciul naționalei. Craiova are al doilea stadion la Severin și dacă jucăm și unii și alții la aceeași oră… Este o variantă, să vedem dacă acceptă și Dinamo, la Mediaș. Trebuie să informăm și Liga. Am trimis acum cerere celor de la Mediaș să ne trimită cheltuielile și, după ce aflăm cât ne costă, vedem ce facem. Trebuie să se accepte varianta Mediaș și lucrurile sunt în regulă. Este exclus să jucăm în București. Dacă nu se va vrea în niciun fel, atunci va trebui Craiova să schimbe stadionul și noi să jucăm la Severin” a declarat Marin Condescu la Digi Sport.

40 de mii de euro îi costă pe roș-albi închirierea celui mai mare stadion al țării

„Noi vrem să scoatem un rezultat mare cu Dinamo, nu mă interesează unde se joacă. Chiar dacă vom fi în play-out, trebuie să strângem puncte și vom aborda ultima etapă la victorie”, a declarat Sergiu Negruț, atacant al echipei Pandurii Târgu Jiu.

Meciul dintre Pandurii și FC Dinamo este programat duminică, 5 martie.

Lasă un răspuns