Pandurii acuză că s-au făcut abuzuri și merg la TAS

Campionatul românesc s-a terminat, însă lupta din clasament nu! Şi nu e vorba doar de stabilirea campioanei, ci şi de lupta pentru evitarea retrogradării. Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu vor să meargă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a contesta clasamentul omologat de Comitetul Executiv. Gorjenii consideră că echipa a fost penalizată abuziv cu trei puncte.

„Există șanse ca Pandurii să rămână în Liga 1. Știți că eu vă tot ziceam pe la conferințe de cele 3 puncte care au fost luate la Târgu Mureș. S-a dat 3-0 pierderea meciului, s-au mai luat încă 3 puncte și amendă. Pentru aceeași faptă, 3 penalități. Treaba lor! Problema e că abia pe 22 mai ne-au comunicat soluția la recurs invocând o excepție că nu l-am făcut la timp. Cum că noi trebuia să facem recursul în 2 zile. Ori legislația românească spune că sunt 5 zile”,  a confirmat Marin Condescu, liderul USMO, pentru gsp.ro.

Pandurii au retrogradat după meciul cu FC Botoșani, pe care l-au pierdut cu 1-2. După 12 ani în Liga I, gorjenii vor merge în divizia secundă.

Lasă un răspuns