Operații în premieră în Gorj

Noutate la Spitalul din Novaci. Medicii de la Ortopedie au efectuat primele operații de protezare de șold și genunchi. Conducerea Spitalului a cumpărat mai multe proteze care au fost deja montate pacienților. Aceștia spun că se simt mult mai bine, pot merge fără ajutor și vor mai rămâne câteva zile în spital pentru recuperare. Acum au și unde. Săptămâna trecută a fost inaugurat un compartiment de Medicină Fizică.

Pentru anul viitor, primarul din oraș promite mai multe investiții. În acest an, a mai fost achiziționat un aparat de radiologie mobil cu braț C, de ultimă generație care provine din Statele Unite ale Americii, necesar pentru traumatologie.

Medicul ortoped Gabriel Buciu este specialist în ortopedie traumatologie, doctor în științe medicale și șef de promoție al Universității de Medicină și Farmacie Craiova, Clinica de Ortopedie Traumatologie, promoția octombrie 2014. De altfel, medicul Buciu a absolvit printre primii pe țară examenul de competență în artroscopia genunchiului și umărului-sesiunea mai 2016.

Lasă un răspuns