Laurențiu Chivu, scos cu Poliția din Primărie

vlcsnap-2016-11-29-10h10m04s019Fostul viceprimar al orașului Rovinari, Laurențiu Chivu, a fost scos cu Poliția din sala în care s-a desfășurat ședința de Consiliu Local. Iată poziția PNL Gorj în acest scandal:

Laurențiu Chivu a solicitat cuvântul pentru a atrage atenția asupra faptului că, prin unele proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, se forțează legea.

 Un proiect se referea la acordarea dreptului de superficie pentru unele terenuri, în condițiile în care exista la primărie  o adresă de la ANRP în care se specifică faptul că dosarele nu au fost soluționate, iar în alt proiect de hotărâre,  Consiliul Local intenționa să achiziționeze un teren, pentru care exista o hotărâre judecătorească prin care magistrații obligau Primăria orașului Rovinari să redea respectivul teren în circuitul agricol.

Consilierul PNL Laurențiu Chivu a solicitat să i se acorde posibilitatea de a exprima punctul de vedere al consilierilor liberali, punct de vedere care nu a fost pe placul primarului. Ca atare, s-a solicitat supunerea la vot a hotărârii de excludere din sală a consilierului liberal. Pentru cenzurarea opiniei consilierilor PNL și evacuarea din sală a lui Laurențiu Chivu au votat  reprezentanții ALDE, ai PSD și PRU.   

Chivu a fost scos din sală de polițiștii locali, chemați de Filip, moment în care toți consilierii liberali au părăsit sala de ședință.

Lasă un răspuns