Adolescent de 17 ani, dat în urmărire națională

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 10 septembrie a.c., Popescu Constantin-Florin, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, persoana fiind pusă în urmărire la nivel național. În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate”, a transmis IPJ Gorj.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 54 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

În momentul plecării, tânărul era îmbrăcat în pantaloni și geacă de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să  apeleze numărul unic de urgență 112.