Candidatul PSD, Florin Martescu, în cursa pentru Primăria Bumbești-Pițic

Social-democratul Florin-Sabin Martescu și-a depus luni, 7 iunie, candidatura pentru funcția de primar al comunei Bumbești-Pițic. A fost însoțit de liderii PSD Gorj, Mihai Weber, Cosmin Popescu și Cristi Rujan. Pe data de 27 iunie au loc alegeri locale parțiale, după ce fostul primar ales în toamnă a ajuns la pușcărie pentru fapte de corupție.

„Prin prisma experienței de consilier local, m-am implicat foarte mult pentru înfăptuirea obiectivelor care acum se află în execuție, mai ales la proiectul de alimentare cu apă și canalizare. Am un proiect de suflet la care țin foarte mult, este vorba despre realizarea aleilor pietonale în localitate, mai ales în zona traversată de DN 67 Târgu Jiu – Vâlcea. În ultimii ani traficul s-a intensificat, iar pericolul este foarte mare pentru cetățeni, care sunt nevoiți să circule pe partea laterală a Drumului Național. Sunt sigur că bumbeștenii mă cunosc foarte bine și mă susțin în această competiție, pentru că am decis să candidez datorită dumnealor”, a declarat profesorul Florin-Sabin Martescu, candidatul PSD la Primăria Bumbești-Pițic.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că alegerile vor fi recâștigate de PSD. ”Datorită experienței de consilier local, domnul Martescu știe foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de la Bumbești Pițic. Are tot sprijinul nostru și vom fi alături de dumnealui atât în campania electorală, cât și după câștigarea alegerilor din data de 27 iunie. Este o luptă grea, dar sunt convins că vom câștiga”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.