Reținuți pentru lipsire de libertate și tâlhărie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, ambii de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi tâlhărie calificată.

„La data de 3 februarie a.c., polițiști din cadrul IPJ Gorj au fost sesizați de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în seara zilei de 1 februarie a.c., în timp ce se afla pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, ar fi fost agresat de doi tineri. De asemenea, la data de 6 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 1 martie a.c., cei doi tineri reținuți, sub amenințări cu acte de violență, ar fi determinat un tânăr de 26 de ani, din Târgu Jiu, să le remită suma de 2.200 lei”, anunță IPJ Gorj.

Cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. Poliția din Gorj a beneficiat de sprijinul IPJ Bihor și Direcției de Operațiuni Speciale.