Alionescu (CSM Târgu Jiu): Eu am încredere în acest grup

Pe 17 octombrie va debuta noul sezon baschetbalistic, cu meciurile din Cupa României. CSM Târgu Jiu, echipa antrenată de Claudiu Alionescu, a fost repartizată în Grupa C, unde va avea adversari redutabili: CSU Sibiu, SCM Timişoara sau CSO Voluntari.

În Liga Națională, CSM Târgu Jiu a fost repartizată alături de CSM Oradea, Dinamo Știința București, SCM Timişoara, SCM U Craiova, CSM Galaţi şi CSM 2007 Focşani.

„Cupa României va fi prima competiție oficială. Avem o grupă extrem de grea, ținând cont că se va califica doar prima clasată. În același timp, sunt trei meciuri tari care ne vor arăta exact nivelul unde ne aflăm. În ceea ce privește Liga Națională, sistemul s-a modificat din nou cu aceste două grupe valorice. Grupa noastră are în componență trei echipe care anul trecut au obținut calificarea în 1-6, Oradea, care a ieșit și campioană, Dinamo și Timișoara. Craiova este o echipa cu pretenții la play-off an de an, iar Galați și Focșani sunt două cunoștințe mai vechi ale noastre. Se anunță meciuri cu intensitate și calitate baschetbalistică la nivelul cărora suntem obligați să ne ridicăm. Eu am încredere în acest grup și sunt convins că vom da totul pe teren, indiferent de adversar”, a spus antrenorul Claudiu Alionescu.

Cupa României va demara pe 17 octombrie, iar Liga Națională este programată să înceapă în luna noiembrie.