Drumul care duce spre Cheile Sohodolului nu va fi modernizat

Drumurile județene cu o importanță turistică intră în atenția autorităților! În acest an, câteva drumuri intens circulate de turiști vor intra în reabilitare. O problemă va rămâne drumul județean care duce spre Cheile Sohodolului, o zonă mirifică a județului Gorj. Momentan, nu sunt fonduri pentru ca acest drum să fie asfaltat. Se va interveni doar în cazuri de urgență la fel ca și în trecut când au fost înregistrate alunecări de teren.

Un drum județean care va intra în modernizare, cu siguranță, este cel care face legătura între Runcu și Tismana. Sunt discuții și fonduri și pentru reabilitarea drumului care duce spre Baia de Aramă.

Autoritățile promit, din nou, că și drumul național 67 B care duce la Drăgășani va fi modernizat în acest an. Deși licitația pentru reabilitarea acestui drum a fost organizată în 2013 și a fost desemnat și câștigătorul, dar lucrările au fost tergiversate, iar acum este nevoie de organizarea unei noi licitații.

Valoarea proiectului este de peste 460 de mii de lei. Drumul traversează patru județe: Gorj, Valcea, Olt, Arges și are o lungime de 180 de kilometri.

Lasă un răspuns