Creşte Stadionul Municipal !

Mai sunt câteva luni şi Municipiul Târgu Jiu va avea două puncte noi de atracţie pentru turişti. Stadionul şi Sala Sporturilor sunt un adevărat şantier ce va fi gata în vară. Se fac progrese mari la ambele lucrări, investiţii de circa 20 de milioane de euro. Vom avea stadion şi sală, dar nu vom avea echipe. O tragedie.

Lucrările la Stadionul Municipal avansează cu repeziciune. De la o zi la alta apar schimbări, arena capătă cu adevărat o formă. Ei bine, ar mai fi de montat structura metalică a acoperişului pe o parte din noua tribună oficială, lucru care se va întâmpla în maxim 3-4 săptămâni.

Trebuie spus că Stadionul Municipal va avea tribunele acoperite, aşa că deja s-a pornit de câteva zile operaţiunea de acoperire a tribunelor cu tablă. În decurs de câteva zile o porţiune importantă de acoperiş de la peluza dinspre Sala Sporturilor a fost montată, totul făcându-se cu repeziciune. Nu ar fi de mirare ca în 3-4 săptămâni să avem trei sferturi din arenă cu acoperişul gata. Oricum, sunt şanse mari ca undeva pe data de 15 iunie stadionul să fie predat autorităţilor locale în stare perfectă de funcţionare.

C.B.

Lasă un răspuns