Consilierii județeni cer explicații șefului IPJ Gorj

Consilierii județeni au solicitat întrunirea comisiei Autorității de Ordine Publică pentru a explica dacă oamenii mai sunt în siguranță pe stradă. Solicitarea vine după ce, în ultima perioadă, au avut loc mai multe incidente violente în stradă. Prefectul județului Gorj, Gheorghe Paraschivu, dă asigurări că aceste scandaluri sunt izolate și nu ar trebui să sperie gorjenii. Ultimul astfel de incident a avut loc duminică seara. Într-o răfuială în plină stradă, un tânăr a alergat cu un topor alt șofer după ce l-a tamponat intenționat.

Consilierul județean Denisa Șuță a expus această problemă în cadrul ședinței de Consiliu Județean. Ea consideră că membrii Autorității pentru Ordinea Publică ar trebui să explice, într-o ședință extraordinară, ce măsuri s-au luat pentru ca aceste incidente violente să nu mai aibă loc pe străzile din Gorj.

Cu toate acestea, prefectul nu vrea panică în Gorj. Susține că oamenii sunt în siguranță, deși ultimele scandaluri sângeroase au avut loc în plină stradă, iar unul dintre ele chiar la poarta unei școli, la orele prânzului.

 

Președintele Consiliului Județean dă și el asigurări că aceste conflicte sunt izolate. Raportul IPJ va fi dat publicității când va fi înaintat Consiliului Județean.

 

Doar săpătmâna trecută, mai mulți tineri au ajuns înjughiați la spital, după un scandal în plină stradă, altul a ajuns după gratii după ce a alergat un șofer cu un topor, iar doi polițiști au fost agresați în fața unui club din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns