Bătaie la „judeţ” !

În mod sigur două echipe se bat pentru primul loc de la Liga a 4-a. Internaţional Băleşti dar şi Gilortul Cărbuneşti iernează una lângă alta în clasamentul Ligii a 4-a Gorj. Prima parte a sezonului de la Liga a 4-a a fost una încinsă, o luptă pentru supremaţie în 5-6 echipe, apoi cu trecerea etapelor lupta s-a restrâns la patru, apoi la trei echipe şi acum pare un duel în doi. Cine va fi mai tare, Băleştiul sau Cărbuneştiul? Răspunsul îl vom afla la vară…

 

Internaţional Băleşti, campioana de toamnă

Un titlu onorific pentru cei de la Băleşti, campioana de toamnă. Anul 2016 a fost unul aproape perfect pentru această echipă. Au câştigat Cupa României la nivel judeţean, apoi Super Cupa Gorjului, apoi au trecut patru tururi în Cupa României, fiind la un pas de un duel cu o echipă de Liga 1. În mod clar, Internaţional Băleşti a fost cea mai bună echipă de la nivel judeţean.

Şi dacă tot este să facem topuri, pe locul al doilea trebuie trecută echipa din Cărbuneşti, Gilortul. Această echipă a câştigat campionatul judeţean, însă a ratat promovarea în Liga a 3-a.  însă, cei de la Gilortul au ambiţii mari şi vor să câştige şi anul acesta campionatul judeţean, aşa că lupta se anunţă încinsă în retur.

La cotitură stă şi Ştiinţa Turceni, o echipă măcinată de probleme, dar care poate bate pe oricine. Patru puncte ar avea de recuperat cei de la Turceni pentru a ajunge pe primul loc, aşa că şi această echipă poate intra în hora pentru primul loc…

 

Sunt fericiţi

Stare de euforie în tabăra celor de la Internaţional Băleşti. „Normal că suntem fericiţi. Este încununarea muncii, o muncă în echipă. A fost un an bun, dar se putea să fie perfect dacă am fi terminat noi în faţa celor de la Gilortul în vară. Asta este. Este o mare realizare. Anul 2016 a fost al nostru. Argumente? Am câştigat Cupa Gorjului, Super Cupa Gorjului am ajuns în turul 4 al Cupei la nivel naţional, am fost cei mai buni din Liga a 4-a în această toamnă. Am o echipă grozavă, le mulţumesc. Le-am spus, ei sunt cei mai buni. Eu vreau mai mult, vreau să ajungem acolo unde ne este locul şi unde cu siguranţă am face faţă, Liga a 3-a. Recunosc că lupta este departe de-a fi încheiată, însă am o echipă grozavă care va face furori în primăvară”, a declarat antrenorul Dan Vasilică.

COSMIN BRUJAN

Lasă un răspuns