Angajări în Poliţia Gorj. Află condiţiile!

politisti

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a scos la concurs 19 posturi, cu recrutare din sursă externă, cele mai multe fiind pentru ordine publică. Cei interesaţi de posturi pot să-şi depună dosarele în perioada 3-7 octombrie.

 

Înscrierea candidaţilor se realizează, separat, pe fiecare structură, astfel: pentru posturile de ordine publică – mediul urban (6 posturi); pentru posturile de ordine publică – mediul rural (9 posturi): pentru postul de conductor câini (2 posturi). Este interzisă înscrierea la concurs la mai multe structuri, candidaţii fiind obligaţi să opteze, cu ocazia depunerii cererii de înscriere, pentru o singură structură, la care concurează.

Alte două posturi vacante scoase la concurs sunt de agent IV în cadrul poliţiilor orășenești Novaci și Rovinari, compartiment Rutier.

 

Condiţii

Cei care doresc să se angajeze în Poliţie trebuie să ştie că: există doar limită minima de vârstă – 18 ani; înălţimea minimă a candidaţilor este 1,65 metri pentru femei şi 1,70 metri pentru bărbaţi; nu este nevoie de cazier judiciar; nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu şi cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale; proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris; fişa medicală a cărei valabilitate nu a depăşit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Reprezentanţii MAI susţin că este necesară această încadrare întrucât deficitul de personal este de aproximativ 17.500 de funcţii.

CRISTINA TUDOSIE

Lasă un răspuns